Област: Варна
Населено място: с. Генерал Кантарджиево

Изумително красиво, луксозно частно имение с лозя, гора, езера и съвършена хармонична завършеност.

ID: AS-0259

Особености:

checkbox Самостоятелна
checkbox Гараж
checkbox Лозови масиви
checkbox Оранжерия
checkbox Камина
checkbox Локално отопление
checkbox Ток
checkbox Вода / кладенец
checkbox Поливна система
checkbox Морска и горска панорама
Цена : 2 000 000 EUR
Етажност: Двуетажна
РЗП: 550 кв.м
Двор – квадратура: 43 000 кв.м

Едно великолепно имение, едно райско кътче, закътано сред красива растителност, спокойствие и тишина. Луксозното частно имение има уникално местоположение – близо до всичко, което е необходимо за първокласен живот, с всички възможности за бизнес и развлечения на големия град и известни курорти.
Имението е разположено върху площ от 43 хиляди кв.м (на малко възвишение над морския бряг) и включва три езера, река, гора, лозя – 15 дка с три сорта червено и един бяло грозде, паркинг, басейн, оранжерия, стопански двор, жилищна сграда, сервизни помещения и гаражи. Къщата към шатото, която е със застроена площ от 550кв.м е в неокласически стил.
Първият етаж предлага просторен и светъл салон с трапезария, от които има директен достъп до две тераси с гледка към езерата. Изящно изпълненият интериор се отличава с огромни панорамни прозорци и подови настилки от естествени материали.
Разпределението на втори етаж включва: два спални апартамента с отделни гардеробни, луксозни бани с тоалетни и тераси с прекрасни изгледи. Детската стая е със самостоятелна баня с тоалетна, а срещу нея е разположен кабинет-библиотека в английски стил. Стаите са с подова настилка – паркет, а витите стълби с парапет от ковано желязо. На всеки етаж има изградена камина.
Интериорът е решен в меки и фини тонове (бежово и охра), които допълват хармонията. Присъства усещане за ненатрапчив вкус и изтънчен подход. Стилното обзавеждане включва висок клас италиански мебели и електроуреди – удобство и функционалност за къщата.
Изяществото на интериора е възпроизведено и в градината с изглед към езерата и горите. Всичко това се допълва от спокойствието на девствената красота на природата. Външният басейн и богатата растителност обогатяват ландшафта. Има множество алеи, кътове за отдих и разходка, беседки. В градината могат да се видят внушителни тревни площи, цветя и редки видове дървета, които се напояват от автоматична система. Тази уникална част от природата е проникната от усещане за спокойствие и комфорт. Мечтано качество на живот, но и гаранция за собственост, която не подлежи на обезценяване.

Изпратете запитване:

ID на обявата:*
Вашето име:*
Вашият E-mail:*
Вашето запитване:*
Вашият телефон:*
-
Въведете символите: