Представяме една кокетна тухлена къща с три спални на по-малко от 50 квадратни метра чиста жилищна площ. За да се постигне това, естествено трябва да се направят компромиси с големината на помещенията, но в края на краищата спалните са предимно място за интимно отдаване на сънищата и техният реален обем не е толкова важен, защото по-голямата част от времето прекарано в тях споделяме само с леглото. Кухнята е самостоятелна, компактна и добре осветена от прозорци на две от стените. Всекидневната е централно разположена, като от едната ѝ страна са две от спалните, а от другата ѝ, до кухнята, е третата. В тази половина на дома се намира и банята с тоалетна. Непосредствено до входа има малко помещение, което може да се обособи като склад, котелно или друго подобно, а в срещуположния край, в дневната, има втора врата за и от дома.

Фасадата на къщата е изцяло тухлена и с дървени елементи. Градинката е аранжирана чудесно, а пред всекидневната  е оформена малка тераса и площадка за барбекю.

Вътрешно разпределение:

1.антре / коридор – 1.80m²; 2.кухня – 4.70m²; 3.всекидневна – 14.30m²; 4.баня – 3.40m²; 5.спалня – 7.40m²; 6 спалня – 7.00m²; 7.спалня – 8.50m²; 8.склад/котелно – 2.00m².

ОБЩО: 49.1

Източник: dom.pl