Стикери за стена Стикери за стена

Интериор в жълто – вдъхновение от цветовете на лятото.

Лятото е прекрасният, настъпващ сезон, изпълнен с незабравими преживявания.  За други обаче, това е подходящ момент за освежаване на дома. Ако ви предстоят промени и подобрения на жилището, нашето предложение е пастелно жълто в комбинация с бяло и зелено.

Какво трябва да знаем за жълтото и как да го използваме?

Не всеки е в състояние да избере жълтия цвят в интериора. Този цвят носи наслада на личности, притежаващи определен темперамент. Жълтото предизвиква силни емоции и бурно настроение. Ако сте спокойна, философска натура, обичаща тишината и спокойствието, този цвят няма да ви хареса. Но ако сте  весели, динамични и предпочитате забавлението – жълтото е подходящ цвят за вас.

При пестеливо използване на жълтия цвят, могат да се постигнат впечатляващи резултати. Изглежда красиво и ненатрапчиво когато е нанесен като акцент в определени части на дома. Това може да бъде една стена, мебел, завеси, картина или възглавници. Но внимавайте, прекалената употреба на жълто в интериора, може да доведе до подтиснатост, постоянно главоболие и неочакван гняв.

Няколко предложения и идеи как да използвате жълтото в интериора: