Стикери за стена Стикери за стена

В тази статия ще ви представим метод за собствена изработка на декоративна елха с футуристичен дизайн. Освен, че е атрактивно и интересно, това креативно коледно дръвче ще спаси отсичането на истинска елха, а възможностите за украса са идентични.
Всичко, от което се нуждаете от много тънка плоскост (за предпочитане от PVC, но може да се използва и всеки друг достатъчно здрав материал, включително и твърд кадастрон) с диаметър от около 1-1.5м. Върху нея трябва да очертаете спирала, като за стандартно помещение са достатъчни между 8 и 12 кръга. В зависимост от броя на кръговете се определя и тяхната широчина. Ако не сте уверени, направете няколко опита с хартия и в по-малки размери.
Закачете центъра на спиралата за полилей или монтирана от вас кукичка на тавана. Когато се разгъне, долният й край най-вероятно ще докосне пода. Начинът на развиване на спиралата е в пряка зависимост от широчината на кръговете и типа материал използван за изработка.
Най-външния кръг може да фиксирате по подходящ начин към подовата настилка или просто да го затиснете с подаръци. Във вътрешната кухина поставете висящи панделки, коледни лампички или друга декорация, а по кръговете прикрепете гирлянди и празнични топки, като внимавате конструкцията да е достатъчно лека, за да не се скъса.
Вашата футуристична коледна елха е готова.