Стикери за стена Стикери за стена

Това е една забавна идея за изработка на възглавнички с форма на бухалчета. Те могат да бъдат едновременно декорация за дома и оригинално функционално място за съхранение на вещи, които обикновено се търкалят по диваните. Бухалите са древни птици с многолика символика. Мъдрост и вярност са едни от основните символи асоциирани с тези пернати. В болшинството си, тези нощни създания са моногамни и връзката между мъжки и женска е за цял живот. Дълголетие е също често срещана символика. Макар в свободна среда повечето от видовете бухали да живеят до 20-ина години, някои екземпляри могат да съществуват над половин век.
За да си ушиете подобна възглавничка са ви необходими само добър план, разноцветни парчета плат, копчета за очи и избран пълнеж – вата, памук, парцалки или др.

Начин на изработка:

Бухалчета възглавнички

За повечето хора с опит в шиенето няма да е проблем направата на тези забавни възглавнички. Първо е необходимо да се скицира моделът, който може да бъде с различна сложност за изпълнение. След това се разкроявата и изрязват разноцветни парчета плат, от които се сглобява бухалчето. Представените тук идеи визират различни варианти за това.