Това е една лесна за изпълнение, но същевременно много впечатляваща декорация за маса, символизираща изобилието на природата.Необходими са ви само керамични чашка и чинийка, вилица или лъжица (дебела тел, ламаринена пластина или други подобни също биха свършили работа), топъл силикон и декорации по избор.


Чаша на цветното изобилие

Начин на изработка:

Огънете вилицата или избраната връзка по показания на снимките начин. С твърд предмет надраскайте гланцовото покритие на чашката и чинийката в зоните на бъдещото слепване. Използвайки обилно количество топъл силикон, който нанасяйте поетапно, изчаквайки втвърдяването на предходния слой, свържете чашката и чинийката чрез вилицата. При нужда поставете в чинийката балансираща тежест. Оставете да изстине напълно и направете вашата уникална декорация като използвате предмети за украса по избор и според случая. За основа на цветна градина можете да поставите мъх и треви, а към тях да прикрепите цветята. За великденска декорация, използвайте украсени празни черупки от яйца, клонки, цветя и други символи на този празник и пролетта.

Идеи за украса на великденски яйца: Атрактивна украса на великденски яйца,  Украса на великденски яйца с брокат, Декупаж на великденски яйца, Великденски яйца украсени в техника „Квилинг„.