Стикери за стена Стикери за стена

Тази красива и практична дървена къща с две спални и голяма веранда разполага също и с двустранно отворен навес, който може да се използва като място за паркиране на автомобил или просто като закрита складова площ. Проектът е изчистен, вътрешното разпределение на дома е опростено, функционално и максимално оползотворяващо площта под покрива. Входното антре включва и обемна гардеробна зона с плъзгащи се врати, а подходът към вътрешността отвежда в коридор, който е отворен към дневния тракт с кухня вдясно, наляво води до вратите на двете спални, а насреща се намира сравнително голяма баня с тоалетна. Всички помещения са светли и разполагат с прозорци. Кухнята е Г-образна, с разположена под прозорец мивка, а трапезарната маса условно я отделя от всекидневната част. От последната се излиза на голяма веранда от над 35 квадратни метра, която заедно с откритата част на терасата и двора предоставя достатъчно площ за забавления, почивка, обеди, вечери и срещи с любими хора на открито. Странично от къщата, до стената на спалните помещения, е изграден отворен към двате страни на дома навес, който удачно може да се използва като закрито място за паркиране или пък като покрита складова площ.
Прекрасно аранжираната с цветя заобикаляща среда, саксиите по оградните парапети и фасадата, дървените елементи и кепенци, както и тухлените декорации в основата на дома създават приказно уютна визия на тази чудесна дървена къща.

Разпределение на къщата:

1.антре – 5.55m²; 2.коридор – 6.15m²; 3.спалня – 10.34m²; 4.спалня – 13.12m²; 5.баня – 7.21m² 6.всекидневна – 17.55m²; 7. кухня – 8.17m²; 8.веранда – 35.51m².

Полезна жилищна площ: 68.09m²

Източник: dom.pl