Стикери за стена Стикери за стена

Преди да отхвърлите идеята за розово в интериора, разгледайте нашите предложения за декорации в различните нюанси на този цвят.

Гамата на розовото е богата и успешно се съчетава с други цветове. Обикновено, когато чуем „розово“, ние  го свързваме с женственост, кокетност, нежност. Но при подходящ избор и добра комбинация, могат да се получат невероятно добри и ефектни резултати.

Когато избираме розово за всекидневна е препоръчително да се използва пестеливо и да се съчетае с неутрален цвят – сив, бял, черен. Ако действително желаем да демонстрираме своята женственост, тогава много свежа е комбинацията с ярко жълто, но отново задължително трябва да присъства и един от неутралните цветове – в случая бяло. Решили сме декорираме спалня или детска стая в розово, тогава подходящ вариант е да добавим един или повече от тоновете на лилаво. Ще се получи нежна, приятна атмосфера, предразполагаща към почивка и уединение.

Вие харесвате много розовия цвят, но се страхувате да го използвате смело и на по-голяма площ – в такъв случай може да е само малък, ярък акцент, който леко се усмихва от декорациите –  възглавници, завеси, покривки, килим или предметите за украса.


Възможностите за употреба на розово в интериора са неограничени. Единствено усещането ни за баланс и чувство за хармония, ще ни помогне за правилния избор на цвят, който е най-подходящ за нас.

Представяме ви няколко идеи за декориране на интериора в розово: