Стикери за стена Стикери за стена

Градинската мивка е изключително полезен и функционален кът през топлите месеци и ние ще ви предложим една лесна за изпълнение идея от палети. За разлика от масивните мивки, които имат своите изисквания и недостатъци, защото трябва да се подготвят за температури по нула градуса, а изграждането им трябва да е съобразено с водопроводната инсталация, палетите позволяват изработката на мобилен вариант, който може да бъде разположен навсякъде и много лесно зазимен.

Тъй като притокът на вода се осигурява посредством градински маркуч, няма проблем мивката да бъде местена периодично. Най-важното е да имате достатъчно палети, старо корито, творческо вдъхновение и желание за работа.

Начин на изработка:

Желателно е първо да скицирате вашата бъдеща мивка. По този начин ще предвидите максимално точно етапите на изпълнение и ще имате възможност да обмислите детайлите. Големината е може би най-важната част, защото можете да направите минималистичен вариант с малко корито или голяма маса, както в описаните идеи за градинска маса за садене и пресаждане и временна градинска кухня за барбекю. Желателно е да разковете изцяло палетите и при нужда да зашкурите дъските. Най-важната част за всяка мебел, независимо дали е за дома или градината е конструкцията. Ето защо добре обмислете тази част, а при нужда се консултирайте със специалист, защото от това зависи стабилността на вашата мивка. В зависимост от идеята е възможно да са необходими и няколко допълнителни греди. При опростена конструкция един стабилизиращ плот или гръб ще са достатъчни. Помислете за отводняването – дали да директно от сифона в градината, в канализационен отвор или в съд-резервоар. Когато сте готови с реализацията на плана и преди да сте монтирали коритото, може да оцветите и/или лакирате вашата нова градинска придобивка.