Стикери за стена Стикери за стена

Идея за ръчно изработена коледна украса и същевременно уникален подарък за любим човек.

Изработката на тази украса е малко по-сложна, защото изисква много търпение и време. Но ако е направена с любов и желание, това със сигурност ще се превърне в скъп и ценен подарък за близките.

Какво ви е необходимо: стиропорена топка ( можете да използвате всякаква дори обикновена за украса), сатенена лентичка за окачване, панделка за розите, перли, брокат, топъл силикон.

Трудността при оформянето на тази украса произлиза от изработката на розичките, които се правят чрез усукване и навиване на панделката. Ако не разполагате с време, подобни розички можете да закупите от магазините за шивашки материали в различни големини и цветове. Ако използвате стиропорена топка, първо закрепвате лентичката за окачване, като правите възел в края и промушвате навътре в топката. Ако използвате готова играчка за елха, тя вероятно ще има въженце за окачване. Подреждате и залепяте плътно една до друга розичките с помощта на топъл силикон. Нанасяте точки силикон по връхчетата и поръсвате бързо с брокат. Декорирате с перли на няколко места между розите.