Iki gampang banget lan cepet nyiyapake resep kanthi wangun seni lan dekorasi. Iki cocog kanggo kejutan wong sing dikasihi, utamane kanggo liburan. Sing penting yaiku bentuk jantung sing bisa digunakake - wujud silikon Cupcake Heart silikon kasedhiya saka akeh pengecer utawa sampeyan bisa menehi model sawetara lapisan aluminium. Kita maringi pitunjuk kanggo tuku sing wis digawe amarga uga bakal entuk manfaat kanggo sawetara piring liyane sing menarik, nanging yen sampeyan arep nggawe dhewe, mula cukuran template karton ing saindenging sampeyan nggawe mangkuk kanthi ati-ati sawetara lapisan umpluk sing kandel. Grasi kanthi becik sadurunge kerja. Apa sing sampeyan butuhake adonan bakar 500, ngisi pilihan lan rasa wong supaya kaget (ing kasus iki, keju karo parsley, papak lan rempah-rempah) lan siji endhog disapu karo sendok 1. banyu kanggo nyebar. Yen sampeyan ngrancang ngisi sing mbutuhake perawatan panas sing luwih dawa, kudu dipikirake (kira-kira 25-30min.) Kanggo manggang lan nyiyapake yen perlu.
Bentuk jantung kanthi ngethok potongan gedhe banget. Sijine wadhah lan gulung nganggo endhog adol. Gawe rajutan dekoratif kaya sing ditampilake ing ndhuwur, uga figurine berwarna (gulung nganggo pita lan lenggah dadi spiral utawa bentuk sing dipotong). Sikat campuran endhog lan tetep panas nganti kira-kira menit 40. Panggang ing oven derajat 180 preheated nganti emas.