Sekawan ide inspirasi kanggo pekarangan lan kebon.

Mangkene carane sampeyan bisa nggawe sudhut sing éndah kanthi dada warna-warni, blumbang cilik, sumur hiasan utawa barbecue ing kebon.

"Ngolah kebon ora gampang, mula butuh banget sabar lan kepinginan. Nanging yen sampeyan duwe, sampeyan bakal bisa ngasilake asil sing padha, sanajan sing luwih apik, nanging sampeyan kudu setya kanthi lengkap lan ora ana wektu lan usaha. "

Foto-foto kanthi sopan: Maryana Vasilivna, Ksenia Andreevna




Gagasan kebon - dekorasi lan dekorasi