Sawetara gagasan kanggo hiasan wungu Paskah sing apik karo dekorasi Paskah.

Dheweke biasane digawe saka bahan alami - ranting, zebra, kembang, kanthi gaya vintaj. Dheweke bisa dihiasi mung karo kembang ijo lan musim semi, utawa kanggo mbentuk cabang cilik ing cabang kanggo nyelehake endhog lan kejutan Paskah.

Gagasan Wétan Paskah