Apa sing dadi sarapan utawa nedha bengi sing sampurna yen sampeyan duwe produk sing saling beda, nanging ora duwe idea babagan cara ngladeni? Mesthi wae, roti minangka wangsulan saka pirang-pirang pitakon, lan ing kasus iki roti gandum bisa dadi solusi sing apik. Gagasan sing disajikake yaiku gabungan roti, endhog, Ham ngrokok, salad kentang, tomat ceri, keju, bawang caramelisasi, bawang putih, butter, katumbah seger, sing gampang diganti karo peterseli.

Cara nyiyapake: Potong lapisan saka roti lan ngombe jero karo sendhang. Kanthi lenga sing wis lemes, sampeyan pelumas ing jero lan rasa. Atur pemadat ing rasio lan kombinasi sing luwih disenengi, lan pasang ing oven oven derajat 200. Gumantung ing kompor, sampeyan bisa masak ing penggemar utawa kanthi foil, lan menit 10 sadurunge rampung disiram nganggo rempah-rempah ijo, endhog siji lan panggang. Ngawula lan kaget!




Ana manuk