Resep resep kanggo saben wong sing seneng - salad Ropotamo.

Produk sing dibutuhake kanggo dosis siji (kira-kira jarum standar 8 standar):


Ropotamo salad

Kacang buncis 1 kg
1 jarum buah kaline gedhe
1 jar gedhe mrico panggang dikemas kaleng
Jar jar 1 gedhe kaleng tomat
1 kg wortel
Jar jar 1 gedhe kacang polong (opsional)
Link parsley 1-2
Marina

Minyak - 180 c
Cuka - 180 c
Sol - 40 c
Gula - 50 c

Cathetan: Ing kasus iki, iki minangka sayuran sing digawe saka omah lan kentang mashed sing disiapake miturut pilihan pribadi. Yen sampeyan arep nggunakake komplong sing tuku, ora njamin rasa lan kualitas asil mburi.

Cara nyiyapake:

Kita masak kacang lan wortel kanthi kapisah. Potong wortel dadi persagi, mrico panggang lan asar, parsley.

Panaskan minyak, cuka, uyah lan gula nganti didus lan tetep tungku nganti uyah lan gula wis ilang. Mbusak saka kompor supaya adhem.

Kita nyiapake wadhah sing cocog karo ukuran sing cocog lan nyampurake wortel sing wis dimasak, irisan-irisan timun lan mrico, parsley lan tuang kacang sing wis mateng. Pungkasane, kita nambahi jar saka tempel tomat. Nglakoake lan tuang ing marinade sing digawe adhem. Maneh, kita aduk alon-alon. Ayo ngadeg sewengi ing kadhemen kanggo nyampurake ramuan kanthi becik. Dina sabanjure, ing wayah esuk, kita ngisi lodhong lan disterilisasi. Iki wis!

Ropotamo salad

Ropotamo salad