Omah papat kamar turu lan porch sing umum lan apik banget bisa diarani cerah amarga fasad sing apik banget njamin cahya ing kabeh papan sing ana, kalebu jedhing. Atap hiasan tembok sisih loro lan tembok kayu ing fasad kasebut menehi sinar pastoral kanggo coziness lan tranquility ing omah iki kanthi ruang urip sing migunani mung luwih saka 126 meter persegi. Ing sisih tengen lawang mlebu minangka ruang sarana bantu, sing bisa digunakake minangka gudang lan / utawa kamar boiler, nanging uga nduweni skylight sing padhang. Ing sisih tengen koridor yaiku koridor sing nyambungake ruang tamu lan kabeh kamar ing omah. Nganti oposine minangka lawang menyang kamar mandi sing apik lan mewah kanthi bathtub lan jamban sing cocog karo ruang tamu lan telung ruangan. Sing nomer papat, paling gedhe, duwe jedhing dhewe karo kamar mandi lan klamben. Telung liyane kompak nanging kanthi jendela gedhe. Dumunung ing sisih tengah lan sisih kiwa omah. Ing sisih tengen ruangan urip karo pawon lan lemari. Pawon dipisah dadi wilayah sing kapisah kanthi countertop lan uga duwe jendela ing ndhuwur sink. Ruangan panedhaan lan ruang tamu ana ing area sing padha lan duwe bukaan padhang gedhe menyang halaman ing rong arah. Ruang tamu lan telu saka kamar duwe akses menyang veranda sing umum, apik banget, wilayah sing bisa ditemtokake miturut kabutuhan kluwarga utawa zone menyang sudhut sing kapisah.





Tata omah:

1. bale - 4.9m²; 2 Koridor - 13,9m²; 3.kitchen - 10,4m²; 4.dayroom + dining room - 28m²; 5.state - 14,5m²; 6.state - 11,3m²; 7.state - 10,5m²; 8.state - 10,1m²; 9.batroom - 6.6m²; 10.batroom - 3.6m²; Almari - 11m²; 3.6.killer - 12m²; 2,4. kamar gudang / dandang - 13m².

Ruang urip: 126,2 m²

Sumber: extradom.pl