Kranjang keuangan rajutan minangka cara sing apik lan apik kanggo ngladeni endhog lan endhog Paskah. Dekorasi sing apik kanggo meja perayaan, sing bisa dadi salad, pembuka roti, macem-macem sajian.
Tenun kranjang minangka proses sing rada angel, nanging cocog banget kanggo Paskah lan ngatur endhog sing dihiasi. Ana macem-macem cara nggawe, nanging sejatine kabeh gumantung karo bentuk kapal liyane.

Produk sing dibutuhake:
- Adonan opsional - miturut prinsip, saos luwih cocog amarga ora ngempet akeh nalika mbakar, nanging iki uga ditrapake kanggo sawetara ragi butter ragi lan sawetara kanggo pizza.
- Resepsi refleks sing bakal mbentuk kranjang.
- Lemu - sayur-sayuran utawa kewan apa wae.
- Endhog sing atos nganggo rong sendok banyu - kanggo nyebar.
- Kertas aluminium utawa kertas baking, kasedhiya yen rajutan adonan ora bisa langsung ing wajan.
- Toothpicks kanggo ngamanake sawetara jinis untu lan gagang, yen sampeyan wis menehi siji.


Kranjang keuangan Paskah

Cara produksi:

Gulung persegi kanthi kekandelan sing dikepengini lan gunakake garis sing cocog. Urutake panahan regane, tutup karo foil utawa kertas yen diperlokake, lan gunakake kabeh permukaan kanthi tliti. Knit helai adonan ing basis greased kanthi nggunakake metode sing dipilih, kanthi ati-ati nglereni sudhut sing ora perlu sing bisa digunakake maneh. Cepet kanthi tekanan, lan yen ora cukup, aman nganggo untu. Sampeyan uga bisa nggabungake dosis kreatifitas kanthi nglereni bentuk pasta (umpamane, bentuk godhong). Yen wutuh ditutup, penet ing ndhuwur, yaiku. supaya ngisor ngisor, smear endhog sing diantemi banjur Panggonan ing oven 180 ° C sing diresepake (gumantung saka oven) oven. Panggang nganti coklat coklat. Yen pengin, atur lan pasang gagang kranjang kanthi podo. Aman karo bantuan untu nalika keranjang digawe adhem. Iki luwih angel karo adonan soda. Detach saka pangkalan, ngidini kelangan lan sampeyan siyap kanggo kejutan liburan. Yen sampeyan ora ngrencanakake kanggo ngladeni ing jam 220 sabanjure, mula sawise adhem, sampeyan kudu nyelehake kranjang ing amplop.

Kranjang keuangan Paskah

Kranjang keuangan Paskah