Стикери за стена Стикери за стена

Коледните декорации със стикери са един алтернативен метод за украса на дома в навечерието на празниците. За разлика от класическата украса, самозалепващите се стикери могат да бъдат поставени на всяко едно празно пространство в интериора или навън, че дори и по автомобили и фасади. Естествено, техният живот много кратък, защото след премахването им, в повечето случаи, е невъзможно да се използват отново, но това само напомня за преходността на вещите.

В частност, моделите предлагани от Art Senses позволяват широка възможност за артистични вариации. „Алтернативните елхи“ са своеобразно изпитание за търпение и творчество. Съставени от много и различни по големина, форма и цвят елементи, които могат да се композират в неограничени вариации. Също така имат възможност да се деконструират на отделни Коледни мотиви или самостоятелни акценти. Дали на стената, на пода, тавана входната врата, в асансьора или дори на колата, тази украса ще внесе с лекота празнична усмивка и весела закачка.

„Коледните гирлянди“ също са перфектно артистично решение на най-ниска цена, защото също провокират оригиналното мислене и може да се вложи много творчество при композирането на детайлите. Както и елхите те са издържливи дори и в мокри помещения или среда ако повърхността, на която се поставят е суха към момента на залепянето.

Можете да поръчате от тук: Коледни стикери