Този великолепен апартамент се намира на 46-я етаж в една от кулите на  новопостроения Московски международен делови център, наречен Московско сити. Това е един от най-смелите и мащабни проекти реализирани в руската столица, включващ в състава си делови, жилищни и търговски площи.

Апартаментът разполага със спираща дъха панорамна гледка към града в комбинация с красив и модерен дизайн. Използвани са ограничен брой цветове, а интериорните решения се основават на един непрекъснат контраст между черни и бели елементи. Дневната зона е просторна с ясно оформени части. Използвани са висококачествени материали. Кухнята е бяла на тъмен фон, меката мебел е черна, а под, стени и тавани са в бяло. Спалнята е с интересна, малко по-различна визия. Декорациите имат релаксиращ ефект, който се подсилва от приглушено осветление.

Красив панорамен апартамент в Москва (1) Красив панорамен апартамент в Москва (2) Красив панорамен апартамент в Москва (3)
Красив панорамен апартамент в Москва (4) Красив панорамен апартамент в Москва (5) Красив панорамен апартамент в Москва (6)
 Красив панорамен апартамент в Москва (8)  Красив панорамен апартамент в Москва (9)  Красив панорамен апартамент в Москва (10)
 Красив панорамен апартамент в Москва (11)  Красив панорамен апартамент в Москва (12)  Красив панорамен апартамент в Москва