Стикери за стена Стикери за стена

Показаната тук красива дървена къща с две спални предлага перфектните условия за живот на полезна площ от 86 квадратни метра. Компактен, кокетен, удобен, този дом няма излишни удобства и разточителство в разпределението на подпокривното пространство, но за сметка на това, помещенията са просторни, с правилна форма и великолепно ситуирани.
Входното антре отвежда във фоайе, което е и част от дневния тракт, който е разположен вляво. Вдясно се намират двете спални по около двайсетина квадрата. Насреща е позиционирана голяма баня с тоалетна и обособена малка сервизна площ. Всички помещения в дома, вкл. и банята, са с прозорци и добре осветени. Всекидневната има обособена кухненска зона с прозорец над мивката, а от холовата част, през странични врати, може да се излезе на малка тераса и двора.
Дървените декорации и фасада на къщата, комбинирани с тухлени елементи и богато аранжирани с цветя, придават специфична визия и кокетен изглед на този перфектен дом.
Разпределение: 1.Антре – 4.33m²; 2.Фоайе/Коридор – 3.09m²; 3.Дневна – 24.44m²; 4.Кухня – 9.55m²; 5.Баня – 7.35m²; 6.Стая – 19.44m²; 7.Стая – 17.29m².

Използваема площ: 85,49m²

Източник: dom.pl