Представената тук идея за красива дървена къща с две спални и беседка, показва как последната, която се ползва за срещи и забавления през част от времето, през останалата може да служи като навес за автомобил, което е особено полезно през зимните месеци. Къщата е компактна, функционално разпределена и предлагаща два главни подхода към вътрешността ѝ – през входното антре и от директно двора в дневната. В проекта е предвидено кухненската зона да е с плот за хранене и да има килер. До килера, но с подход от антрето е разположено котелно помещение.

Спланите заедно с банята са отделени от дневния тракт посредством плъзгаща се врата. Те са разположени от двете страни на сервизното помещение и ги свързва малко предверие. В двора е предвиден басейн, който заедно с беседката, превръща този красив дом в прекрасно място за живеене, почивка и забавления.
Вътрешно разпределение на къщата:

1.антре – 4.4m²; 2.котелно – 4.6m²; 3.предверие / коридор – 3.4m²; 4.спалня – 12.7m²; 5.спалня – 8.9m²; 6.баня – 4.6m²; 7.всекидневна – 28.4m²; 8. кухня – 6.2m²; 9.килер – 0.8m².

Застроена площ: 83m²
Полезна жилищна площ: 69.6m²
Височина на билото: 5.63m
Наклон на покрива: 22°

Източник: qhouse.cz