Wallидни налепници Wallидни налепници

Слики од дневната соба во виолетова боја

Слики од дневни соби во виолетова боја

Еве слики од дизајнот на дневната соба во виолетова боја.

Виолетовата дневна соба му дава модерен изглед и нежност на домот.

До неодамна, виолетовата во дневната соба се сметаше дека е премногу екстравагантна, но во последно време виолетова беше тренд во дизајнот на оваа просторија.

Идеи за пурпурна дневна соба:Страници: 1 2 3

Translate »