Wallидни налепници Wallидни налепници

Фотографии од кујни во боја на фуксија

Фотографии од кујни во боја на фуксија

Еве неколку идеи за кујни инспирирани од фуксија.

Нијанси се движат од корални розови, малина до циклама.

Бидејќи оваа боја е исклучително расположена кога се комбинира со други бои, фотографиите подолу ги прикажуваат соодветните неутрални бои како што се сивата, белата и црната боја. Можеби ова се единствените можни комбинации.

Фуксија идеи за кујна:Страници: 1 2

Translate »