Wallидни налепници Wallидни налепници

Слики од дневната соба во бела боја

Слики од дневни соби во бела боја

Фотографии од дизајнот на дневната соба во бела боја се претставени овде.

Нежност и чист изглед се мотото на овие ентериери.

Се разбира, ако целата соба беше украсена само во бело, ќе биде премногу стерилно. Поради оваа причина, една или повеќе бои се присутни во овие идеи како акцент на белиот концепт.

Идеи за бела дневна соба:Страници: 1 2 3

Translate »