Wallидни налепници Wallидни налепници

Слики на модерни куќи со базен

Слики на прекрасни куќи за базени

Еве слики од куќи со модерна архитектура и базен во дворот или известување! на терасата.

Базенот е основата околу која е сместен просторот во градината и ориентирани се другите надворешни агли.

На овој начин, базенот се претвора во центар и атракција во домот.

Идеи за базен:Страници: 1 2

Translate »