Wallидни налепници Wallидни налепници

Слики од кујната во виолетова боја

Слики од кујни во виолетова боја

Еве слики од дизајнот на кујната во виолетова боја.

Виолетовата кујна му дава модерен изглед и нежност на домот.

До неодамна, оваа боја се сметаше за премногу екстравагантна за кујната, но во последно време виолетовата беше тренд во дизајнот на кујната, особено во комбинација со заоблени форми.

Виолетова идеја за кујна:Страници: 1 2 3

Translate »