Овој шарен и разнобоен стан се истакнува со стилски и елегантен изглед кој е резултат на невозможни комбинации на прв поглед. Авторите на Гисен Лопес избраа да користат многу силни бои и да ги комбинираат со различни ткаенини, мебел и предмети. Резултатот е моќна визија која е шарена и во исто време хармонична. Внатрешните решенија не се конзистентни низ просториите, боите се различни, но се надополнуваат едни со други на интересен начин, што го прави дизајнот избалансиран и многу посебен. Сите соби имаат своја личност, а целокупната атмосфера е доста динамична. Неверојатниот поглед е посебен акцент, против кој импресивниот дизајн предизвикува уште поинтензивни сензации.