Еве неколку идеи за уметнички ентериери со насликано стакло од Арт Студио Сато. Импресивни предлози за внатрешен дизајн со уметнички дела како фокус на декорацијата. Современи внатрешни решенија погодни за различни стилови на мебел. Индивидуални проекти и уметнички идеи според спецификите и карактеристиките на просторот. Уметнички дизајн и декорација на дом, канцеларија, хотел, ресторан.

Што е витраж?

Витражот е вид на витраж во техниката на обоено стакло и е уникатно дело на авторството. Таа е направена со рака, при што секоја витраж се проектира во единечна копија. Може да се прикаже на која било стаклена површина - прозорци, витрини, маси, мебел, врати, огледала. Исто така, тој доаѓа во самостојна верзија, како што е aидно поставена или вдлабнатина панел.

Ако барате нов дом - Арт Студио Сато нуди проект и 3d визуелизација за украсување на ентериерот со витраж.

Доколку веќе го имате наместениот вашиот дом и сакате да го украсите - Арт Студио Сато нуди фотомонтажа со фотографии од вашиот дом и витраж прозорци во ентериерот.

За повеќе информации, посетете: Арт Студио Сато .