Четири инспиративни идеи за двор и градина.

Еве како можете да направите убави агли со шарени гради, мало езерце, украсен бунар или скара во градината.

„Градинарството не е толку лесно, бара многу трпеливост и желба. Но, ако ги имате, лесно ќе постигнете слични резултати, дури и подобри, но треба да бидете целосно посветени и да не штедите време и напор “.

Фотографии од: Мериана Василивна, Ксенија Андреевна
Градинарски идеи - украси и украси