Идеи инспирирани од есен. Интересни предлози за уредување на маса со есенски лисја и свеќи. Декорации со овошје, пченка, лешници, ореви, тиква. Изложба на романса, топлина и носталгија ова минатото лето. Здив на бадеми и сончоглед. Извор на удобност и хармонија. Нежна мешавина на топли бои и мека светлина.