Некои идеи за убав велигденски венец со велигденски украси.

Тие главно се направени од природни материјали - гранчиња, зебра, цвеќиња, во гроздобер стил. Тие можат да бидат украсени само со зеленило и пролетни цвеќиња, или да формираат мало гнездо на гранки во кое да се стават велигденски јајца и изненадувања.

Идеи за Велигденски венец