Оваа куќа со четири спални и убава, обична веранда дефинитивно може да се нарече сончево бидејќи нејзината богато застаклена фасада гарантира многу светлина во сите области за живеење, вклучувајќи ги и бањите. Двостраниот покрив и дрвените украсни панели на фасадата даваат пастирско сјај за удобност и спокојство во овој дом со корисен простор за живеење нешто над 126 квадратни метри. Десно од влезната сала е помошна просторија за комунални услуги, која може да се користи како магацин и / или котлара, но дури и има светла светлина. Десно од ходникот е коридор што ги поврзува дневната соба и сите простории во домот. Наспроти тоа е вратата на убавата, богато застаклена бања со када и тоалет што се грижи за дневната соба и три од собите. Четвртиот, најголемиот, има сопствена бања со туш и соблекувална. Другите три се компактни, но со големи прозорци. Тие се наоѓаат во централниот и левиот дел од домот. Десно е дневната соба со кујна и плакарот до неа. Кујната е одвоена во посебна површина од плочата за готвење, а има и прозорец над мијалникот. Трпезаријата и дневната соба се на исто отворено подрачје и имаат големи светли отвори кон дворот во две насоки. Дневната соба и три од собите имаат пристап до заедничка, многу убава веранда, чија област може да се утврди според потребите на домаќинството или да се зонира во посебни агли.

Распоред на куќа:

1 сала - 4.9m²; Коридорот 2 - 13,9m²; 3. кујна - 10,4m²; 4.одневна соба + трпезарија - 28m²; 5.state - 14,5m²; 6.state - 11,3m²; 7.state - 10,5m²; 8.state - 10,1m²; 9. бања - 6.6m²; 10. бања - 3.6m²; Гардероба - 11m²; 3.6.killer - 12m²; 2,4 магацин / котлара - 13m².

Простор за живеење: 126,2 m²

Извор: екстрадом.пл