Бид бүгдээрээ байшиндаа гал тогооны хэрэгсэл, тавилга хуучирсан байсан ч наснаасаа үл хамааран үүргээ нэр төртэйгээр гүйцэтгэдэг бөгөөд үүнээс болоод тэдэнтэй салахыг хүсэхгүй байна.

Урлагийн тусгай ур чадваргүй, гэхдээ жаахан тэвчээр, хүсэл эрмэлзэлтэйгээр хуучин хөргөгчөө хэрхэн яаж шинэчлэх тухай санаа юм.

Техник тайлах съвсем не е толкова сложна, колкото изглежда на пръв поглед.  Дори е забавна и много приятна, ако успеете да се отървете от страха, че опитвате нещо ново и за първи път. Трябва да бъдете смели и експериментатори – нали все пак е стара вещ, която се опитвате просто да освежите.

Ако желаете, можете да нанесете слой боя за основа, преди да започнете. Като начало изберете мотивите (изображенията), които ще откриете в специализираните магазини или сайтове за художествени материали. Хартията може да бъде специална за декупаж или салфетка с красиви рисунки, а в случай, че не харесате подходящо изображение имате избор с услугата за печат върху декупажна хартия. В книжарниците ще намерите и всички допълнителни материали за тази техника, но можете да използвате и обикновено лепило С200, а за финала – безцветен лак, нанесен на няколко слоя. Използвайте уроците за тавилга дээр decoupage хийх и се опитайте да придадете нов, по-красив и артистичен вид на стария хладилник, за да внесете свежест и очарование във вашата кухня.Гал тогооны өрөөний чимэглэлийн санаанууд Хана, тавилга наалт.