Тук отново ще представим един интересен архитектурен проект на компактна едноетажна къща с 2 спални на почти 72кв.м. застроена площ. Всъщност, това е близо до средната площ на апартамент с две помещения за спане, но в този случай, вместо общи части от многоетажна сграда, към площта на имота добавяме прекрасна веранда от около 15 квадрата. Вътрешното разпределение е оптимизирано до най-необходимите жилищни пространства, като единствено до входното антре е предвидено котелно, което ако отпадне от необходимост, може с лекота да се трансформира в сервизна зона към едната стая. Самите спални са ситуирани в северната половина на къщата, като между тях е разположена банята, докато в предната, южна страна е дневният тракт от около 30кв.м., а до него е кокетната веранда.

Външната визия залага на комбиниране на бяло и кафеникави тонове, получени от използването на тухлени и дървени декоративни елементи, както и на облицовъчен камък в основите. Съчетаването на тези естествени материали допринася за рустикалното излъчване на топлина и уют на тази красива едноетажна къща.
Вътрешно разпределение на къщата:
1.антре – 4.18m²; 2.котелно / склад – 5.06m²; 3.баня- 5.40m²; 4.спалня – 12.90m²; 5.спалня – 14.96m²; 6.дневен тракт – 29.02m².

Застроена площ: 71.52m²

Източник: Home Sweet Home