Стикери за стена Стикери за стена

Представяме ви няколко идеи как да създадете уникална декорация с рисувани камъни.

Една от възможните артистични изяви е да подберете камъни с подходяща плоска форма и с помощта на акрилна боя да ги оцветите в зелено, а с бяло да добавите „бодлички“. Подредете ги в саксия пълна с почва и насипете дребни камъчета. Вече имате мини градинка с кактуси.

Кактус от камъни

Друга много забавна и лесна идея е да подберете камъни с конусовидна форма и да ги превърнете в ягоди. За основа използвайте червена акрилна боя, а за семките първо нанасяте черни точици и когато изсъхнат върху тях поставяте точки с бяло. Необходими са ви старание и търпение, за да оформите листенцата.

Ягоди от камъни

Съществуват много интересни и лесни идеи за рисувани камъни. Някои от тях са калинки, жабки, различни плодове и зеленчуци, пингвини, бухал и дори кокошка с пиленца. В това занимание с радост ще се включат и най малките като ви затрупат с хиляди идеи и предложения за рисувани камъни.

Калинки и животни от камъни

Разгледайте галерията със снимки, за да почерпите вдъхновение и идеи. Някои от рисунките са изработени от художници и са истински произведения на изкуството. Разбира се, не всеки притежава подобни творчески умения и за някои от вас тази задача ще се стори трудна и непостижима. За това, ние ви предлагаме един още по-лесен и красив вариант –

Декупаж на камъни.