Независимо дали сте от силния пол или нежната половинка, трите задължително присъстващи средства за приятна и романтична вечер, които непременно препоръчваме да осигурите за Свети Валентин са свещи, шампанско и специален подарък.

Най-важното е добре да познавате човека до вас, за да сте сигурни как да подготвите специална вечер, без неочаквани и прекалени изненади. Ако денят е бил тежък и дълъг, препоръчваме да осигурите спокойна, интимна и отпускаща атмосфера. Можете да подготвите топла вана и да разположите в банята ароматни свещи за истински релакс. Следващото, за което трябва да се погрижете е празничната маса. Украсете я със символите за този празник – нека бъде романтична и красива. Няколко идеи „Как да украсим масата за Свети Валентин“. И накрая леглото – последната изненада. Постарайте се да разберете как половинката ви ще се чувства най-добре и приятно изненадана. Можете да направите пътека към спалнята от листенца рози и свещи или да очертаете сърце от цветя на леглото.

Различни са подходите към създаване на романтична и интимна обстановка. Ако сте решили да останете на празника вкъщи, предлагаме няколко идеи за украса на дома за Свети Валентин: