Стикери за стена Стикери за стена

Съни Хоумс

Жилищен комплекс „Съни хоумс” е своеобразно бижу, намиращо се само на 1 км. от известния морски курорт „Св. Св. Константин и Елена”, в един от най-динамично развиващите се райони на град Варна. Локацията и изложението на комплекса са уникални и съчетават морска и паркова панорама, защото всички жилища в двете сгради са с основно източно изложение. Така апартаментите комбинират изключителната гледка към Черно море и намиращата се в непосредствена близост Университетска Ботаническа градина – Еко парк Варна. Точно до комплекса има автобусна спирка, а за автомобили достъпът е по хубав асфалтов път, като за всички жилища са осигурени достатъчно места за паркиране, които са подробно описани и включени в цената на съответния имот, както и полагащите се избени помещения. Ниските показатели на застрояване в района позволяват планиране с много зеленина, въздух и простор. Климатът е един от най-благоприятните за северното черноморие, слънцето е целодневно, а морето от изток, горите от запад и съседната ботаническа градина, създават усещане за хармония и покой, въпреки близостта до центъра на големия град.

Архитектурата на сградите е модерна и стилна, а влаганите материали са от най-висок клас. Началото на строителството е дадено през Юли 2020г. и планираната продължителност до въвеждане на сградите в експлоатация, с издадено Разрешение за ползване и подписан Акт 16, е с възможно най-кратки технологични и процедурни срокове. Сега имате възможност да закупите директно от инвеститор и строител някое от свободните жилища, без комисионна и при гъвкави условия на плащане. За целта може да пишете с искане за повече информация на имейл: 

sales@art-senses.com

или да позвъните на някой от следните телефони:

+359 899 964 911 

+359 878 911 750

Използвайте интерактивната визуализация по-долу за повече информация като кликвате върху „повече“ за всеки етаж, а после върху избраното жилище.

 

 

ГАЛЕРИЯ

Вход „Б“ – Октомври 2020г.

Вход „Б“ – Октомври 2020г.

Вход „Б“ – Етаж3 – Октомври 2020г.

Вход „Б“ – Октомври 2020г.

Панорамен изглед

Sunny Homes – Вход „Б“ – Октомври 2020г.

Вход Б – Декември 2020

Вход Б – Декември 2020

Translate »