Ngjitës të murit Ngjitës të murit
Shtëpi

  Shtëpi të bukura. Projektet e shtëpive njëkatëshe me kopshte, hyrje, pishinë. Fotografitë e shtëpive të vogla me dhoma papafingo, tre dhoma gjumi.
  Galeria e shtëpive njëkatëshe 2018. Ide për një shtëpi të vogël njëkatëshe. Ide për një shtëpi dykatëshe me papafingo dhe çati dykatëshe. Projektet e shtëpive një-katëshe. Projektet e shtëpive 2019. Dizajni i një shtëpie të vogël.

  Dizajnimi i një shtëpie me stil dhe komode me dysheme dhe garazh

  Ju prezantojmë këtë projekt të mrekullueshëm të një shtëpie me stil dhe komode

  Projekt i bukur i një shtëpie mansard dhe 4 dhoma gjumi

  Ky projekt i mrekullueshëm i një shtëpie mansard, 4 dhoma gjumi dhe

  Dizajnimi i një shtëpie të bukur me papafingo dhe pesë dhoma gjumi

  Lehtësia e shumë dhomave dhe zonave të përdorshme në një të mrekullueshme

  Dizajnimi i një shtëpie kompakte njëkatëshe me dy dhoma gjumi

  Me projektin tjetër të një shtëpie kompakte njëkatëshe me dy dhoma gjumi

  Projekt i mrekullueshëm i një shtëpie një katëshe me 3 dhoma gjumi

  Ky është një projekt i mrekullueshëm i një shtëpie një katëshe me 3

  Dizajnimi i një shtëpie prej druri një-katëshe me tre dhoma gjumi dhe një verandë

  Në projektin e paraqitur të një shtëpie prej druri njëkatëshe me tre dhoma gjumi

  Dizajn për një shtëpi me një kate me tulla me tre dhoma gjumi

  Me këtë projekt për një shtëpi me tre kate me një dhomë gjumi me tulla,

  Projekt për një shtëpi 3-dhoma gjumi një-katëshe prej 125sq.m.

  Ju paraqesim një projekt për një shtëpi klasike njëkatëshe me 3

  Dizajnimi i një shtëpie të bukur druri me dy dhoma gjumi

  Projekti aktual i një shtëpie të bukur druri njëkatëshe me dy dhoma gjumi

  Projekt unik i një shtëpie mansard - 5 dhoma gjumi dhe një garazh

  Ky projekt i një shtëpie mansard, pesë dhoma gjumi dhe dyshe

  Dizajnimi i një shtëpie të gjerë njëkatëshe me 3 dhoma gjumi dhe një verandë

  Ne ju paraqesim një projekt interesant dhe të bukur të një katëshe të gjerë

  Dizajnimi i një shtëpie praktike një katëshe me 3 dhoma gjumi dhe një garazh

  Ky projekt i një shtëpie praktike njëkatëshe 3 dhoma gjumi

  Dizajnimi i një shtëpie njëkatëshe me tulla me dy dhoma gjumi dhe 94 sq.m. hapësira e të jetuarit

  Ky projekt i shtëpisë një-katëshe me tulla me dy dhoma gjumi dhe

  Dizajnimi i një shtëpie të bukur njëkatëshe me 4 dhoma gjumi, garazh dhe pjergull

  Në këtë projekt të një shtëpie të bukur njëkatëshe me 4 dhoma gjumi

  Dizajnimi i një shtëpie të bukur me verandë, garazh dhe 6 dhoma gjumi

  Këtu do të paraqesim një projekt të një shtëpie të madhe dhe të bukur

  Dizajnimi i një shtëpie të bukur dykatëshe me 2 dhoma gjumi, verandë dhe garazh

  Ky projekt i një shtëpie të bukur njëkatëshe me 2 dhoma gjumi, verandë

  Dizajnimi i një shtëpie një katëshe me 4 dhoma gjumi, garazh dopio dhe papafingo

  Me këtë projekt të një shtëpie një katëshe me 4 dhoma gjumi, dyshe

  Dizajnimi i një shtëpie njëkatëshe me tulla, 4 dhoma gjumi dhe një garazh

  Ky projekt i një shtëpie njëkatëshe me tulla, 4 dhoma gjumi dhe

  Dizajnimi i një shtëpie të bukur me tre dhoma gjumi me një vëllim të dobishëm papafingo

  Në projektin e paraqitur të një shtëpie të bukur tre dhoma gjumi përveç

  Dizajnimi i një shtëpie të bukur njëkatëshe me 4 dhoma gjumi dhe një garazh të dyfishtë

  Ju paraqesim një projekt të një shtëpie të bukur njëkatëshe me 4

  Dizajnimi i një shtëpie funksionale njëkatëshe me 3 dhoma gjumi dhe një garazh

  Pse e përcaktojmë këtë projekt si një shtëpi me tre dhoma gjumi një-katëshe

  Dizajnimi i një shtëpie klasike njëkatëshe me një garazh

  Në projektin e paraqitur të projektit të një shtëpie klasike njëkatëshe me

  Projekt i mrekullueshëm i një shtëpie një katëshe me 3 dhoma gjumi dhe një garazh të dyfishtë

  Një projekt i mrekullueshëm i një shtëpie një katëshe me 3 dhoma gjumi dhe

  Dizajnimi i një shtëpie të bukur njëkatëshe me 3 dhoma gjumi, garazh dhe verandë

  Rreth 140sq.m. zona e brendshme është ndërtuar ky projekt elegant


   Translate »