Nuk ka dyshim nëse projekti i Rrafshit është një nga destinacionet tona më intriguese në botë. Ky mal netë është një mister dhe mistik që është i pashmangshëm për dashurinë. Mali, i mallkuar nga perënditë, dhe mali Orpheus, ofron shumë mundësi për turizëm, dhe ne do të paraqesim vetëm një pjesë të vogël të tyre: Urat e Mrekullueshme, Shiroka Luka, Syri Orlov, Kalaja e Assenit, Belintash, Ura e Djallit, Gryka e Krastovës, Kanioni i ujëvara, Perperikon dhe shumë, shumë destinacione më shumë që ia vlen të vizitohen.