Ngjitës të murit Ngjitës të murit
Bëni vetë

  Bëni vetë. Ide interesante për shtëpinë. Idetë për ta bërë vetë. Idetë shtëpi që mund t’i zbatoni vetë pa ndonjë telashe.

  Idetë e kopshtit - furrë dhe Barbecue guri

  Edhe pse ne vazhdimisht kemi paraqitur ide për kopshtin me dekorimin

  Ide për një shatërvan të vogël kopsht ose shatërvan

  Me idetë aktuale për një shatërvan të vogël kopsht ose nëse duhet

  Mozaiku i kopshtit me gurë lumi

  Materialet natyrore janë një mundësi shumë e mirë për të bërë materiale të ndryshme

  Transformoni tryezën e vjetër me një afishe

  В тази статия ще ви покажем как старата амортизирана и излязла

  Rimodelimi i kuzhinës së vjetër me një afishe muri nga Art Senses

  Në rreshtat e mëposhtëm do t'ju paraqesim një relativisht të shpejtë dhe

  Sobë meksikane

  Të gjithë e njohin kuzhinën meksikane, por pak janë të njohur me kuzhinën tradicionale

  Grill argjentinas

  Ne dolëm me ide të ndryshme për vatrat e zjarrit, sobat, grillat dhe Barbecues,

  Decoupage në tenxhere

  Në shumë artikuj të ndryshëm kemi trajtuar teknikën e dekupazhit gjithashtu

  Tenxhere të pikturuara

  Ideja për tenxhere të pikturuara me dorë të paraqitura në rreshtat e mëposhtëm

  Dekorime detare për tenxhere

  Ndërsa afrohet vera, gjithnjë e më shumë njerëz kanë filluar të dëshirojnë

  Ngjitës i panelit të pasmë të kuzhinës

  Vendosja e një paneli ngjitëse në anën e pasme të një kuzhine ose worktop

  Tavolinë kopshtesh dhe stola guri

  Shtë një tryezë kopshtesh dhe stola guri

  Bëni vetë një tenxhere me duar

  Dokush mund të bëjë me lehtësi një tenxhere me formë

  Tenxhere artistike prej lecke dhe çimentoje të vjetra

  Përshkroi në rreshtat e mëposhtëm dhe demonstroi në video idenë e

  Bëni një gropë zjarri me tulla

  Bëni vatër në tokë duke përdorur

  Iriq shishe

  Bërja e një tenxhere për mbrojtje nga një shishe plastike e hedhurinave është një mënyrë e mrekullueshme

  Bëni vetes një Barbecue e makinës qepëse

  A është e lehtë të bësh një Barbecue nga e vjetra

  Idetë e vjetra të makinës qepëse

  Në rreshtat e mëposhtëm do të paraqesim disa ide artistike për modelimin e brendshëm

  Fireplace nga makina e vjetër larëse

  Nëse dhoma juaj e vjetër e rrobave nuk është asgjë, mirë

  Barbecue me tym

  Marrja e një Barbecue me Barbecue me tym është një mënyrë e shkëlqyeshme

  Dekorime të enëve të kopshtit nga blloqe betoni

  Duke prekur vazhdimisht temën e bërjes së enëve të kopshtit

  Shtretërit e luleve të kopshtit të bëra nga blloqe betoni

  Edhe pse ne kemi prekur tashmë në temën e bërjes

  Bëni vetes një furrë balte

  Bëni vetes një furrë balte dhe përgatitni gatime autentike, ashtu si ju

  Bëni vetes një tenxhere balte BBQ

  Ideja e paraqitur këtu është se si të gjithë mund të jenë relativisht të lehtë


   Translate »