Ngjitës të murit Ngjitës të murit
Barbecue

  Idetë BBQ. Bëni vetë Barbecue. Si të bëni një BBQ,

  Idetë e kopshtit - furrë dhe Barbecue guri

  Edhe pse ne vazhdimisht kemi paraqitur ide për kopshtin me dekorimin

  Grill argjentinas

  Ne dolëm me ide të ndryshme për vatrat e zjarrit, sobat, grillat dhe Barbecues,

  Bëni një gropë zjarri me tulla

  Bëni vatër në tokë duke përdorur

  Bëni vetes një Barbecue e makinës qepëse

  A është e lehtë të bësh një Barbecue nga e vjetra

  Fireplace nga makina e vjetër larëse

  Nëse dhoma juaj e vjetër e rrobave nuk është asgjë, mirë

  Barbecue me tym

  Marrja e një Barbecue me Barbecue me tym është një mënyrë e shkëlqyeshme

  Bëni vetes një furrë balte

  Bëni vetes një furrë balte dhe përgatitni gatime autentike, ashtu si ju

  Bëni vetes një tenxhere balte BBQ

  Ideja e paraqitur këtu është se si të gjithë mund të jenë relativisht të lehtë

  Idetë për kopsht guri me fireplace dhe Barbecue

  Ideja për të ndërtuar një kopsht me një fireplace ose Barbecue

  Idetë për sobat e kopshtit me tulla, vatrat e zjarrit dhe Barbecues

  Ndërtimi i tullave është një nga metodat më të zakonshme të ndërtimit

  Keni një fireplace me një Barbecue

  Bërja e një fireplace me një bravë Barbecue është

  fireplace shpejtë ose barbecue e blloqe betoni

  Ne kemi përsëritur shkel ide për të ndërtuar një fireplace ose Barbecue

  Keni një Barbecue të shkëlqyeshme

  Bëni shpejt dhe Barbecue lehtë të mëdha, të cilat mund të

  Pak Barbecue nga dy rrotat e vjetra

  Të bësh një Barbecue në shtëpi nga rrotat e vjetra të makinave është një ide

  tabelë të madhe për Barbecue

  Prania e një tavolinë të madhe për një Barbecue në kopsht sugjeron mundësitë

  Bëni vetes një shishe gazi derri BBQ

  Ideja për të bërë një derr Barbecue përshkruhet në rreshtat e mëposhtëm

  Pirja e duhanit me dy dhoma Barbecue e bërë nga fuçi të hedhura

  Këtu ne paraqesim një ide jo aq e lehtë për të bërë

  Keni një Barbecue të lëvizshme kopsht

  Për dallim nga strukturat më të mëdha të kopshtit që kërkojnë kohë dhe përgatitje

  Bëni vetes një shishe gazi BBQ

  Ideja më poshtë është të krijoni një shishe me gaz BBQ

  Barbeque nga një kazan të vjetër

  Bëni barbeque nga një kazan të vjetër është e komplikuar

  barbeque DIY madhe

  Ideja paraqitur se si pothuajse çdo përvojë dhe

  Bëni vetes një Barbecue nga një buzë e vjetër e makinave

  Për të bërë një Barbecue nga një rimë e vjetër e një kuti makine

  Bëni barbeque tuaj në natyrë

  Siç e kemi tashmë përshkrimet bërë barbeque në natyrë është

  Bëni vetë Barbecue kopsht

  Duke qenë në vetë barbeque tuaj është një detyrë relativisht e lehtë.


   Translate »