Në hartimin e brendshëm të dhomës së ndenjes, shumë përqafojnë idenë e sofave të mëdha si pjesë përbërëse e arredimit të kësaj dhome. Sidoqoftë, sa i madh mund të jetë një divan? E vërteta është se shumë prej mobiljeve të tilla mund të përmirësohen me module të reja dhe të reja, duke i bërë ato vende me të vërtetë të bollshme për t'u çlodhur. Ne nuk duhet të harrojmë hapësirën e dobishme të ruajtjes nën zonat e ulëseve, si dhe mundësinë e shndërrimit në një zonë të fjetur, e cila i shndërron sofrat e mëdha në mobilje shumëfunksionale dhe të rehatshme, për të cilat kushti i vetëm është që të kemi hapësirë ​​të mjaftueshme. Dhe komoditeti i tyre është i padiskutueshëm.


Idetë e Dekoratës Me Ngjitës të murit dhe mobiljeve.