Dëshira për të optimizuar hapësirën në një kuzhinë të vogël shpesh provokon vendime të projektimit me një tryezë ngrënie. Një zgjidhje e tillë është e përshtatshme kur zgjidhni një vend për të ngrënë shpejt pa përdorur tërë tryezën e ngrënies ose duke kursyer hapësirë, dhe madje duke u bërë një zonë kryesore për të konsumuar kreativitetin e kuzhinës në kuzhinë. Lehtësia e vitore ka disa avantazhe kryesore - mund të përdoret gjithashtu si një sipërfaqe pune, e vendosur në afërsi të zonës kryesore të punës, e vendosur në një dritare me pamje nga jashtë, e përdorur si bar, madhësi dhe forma sipas hapësirës, ​​etj. Ekziston edhe një sasi e caktuar intimiteti në ngrënien e një tryeze për shkak të afërsisë së atyre që janë ulur rreth tij, si dhe lidhjes së drejtpërdrejtë me vendin ku ndodh magjia e gatimit. Sigurisht, ajo ka të metat e saj, por në jetë nuk ka përsosmëri, vetëm ndjekja jonë për të.Ide për Dekorimin e Brendshëm Me Ngjitës të murit dhe mobiljeve.