Kur ndërtoni konceptin e një modeli të brendshëm të dhomës së ndenjes, çdo ide e bukur është e dobishme, dhe bukuria shpesh është në zgjidhje të thjeshta dhe të thjeshta. Siç thamë gjithmonë, tonet e dritës janë thelbësore për hapësirat e vogla, kështu që nëse doni hije të errëta, kërkoni ekuilibër që të mos e mbyllni vëllimin vizualisht. Komoditeti i sofave të mëdha është i padiskutueshëm, por kur hapësira është e kufizuar, çdo inç shtesë i mobiljeve ha hapësirë. Sipërfaqet me shkëlqim dhe pasqyrë, nga ana tjetër, reflektojnë dritë dhe forcojnë ndjenjën e vëllimit. Drita në vetvete është e dëshirueshme të jetë e bollshme - si ndriçimi natyror ashtu edhe ai artificial, i cili, falë përparimeve teknologjike, mund të jetë i pranishëm kudo. Këtu janë disa shembuj të zbatimeve të tilla.
Idetë e Dekoratës Me Ngjitës të murit dhe mobiljeve.