Me këto ide të dizajnit të brendshëm, ne do të prezantojmë përsëri disa koncepte për rregullimin e dhomës së ndenjes me ngjyra të lehta pastel. Zgjidhje të tilla u japin dritë dhe vëllim ambienteve dhe gjithashtu kanë mijëra mundësi për tu azhurnuar me thekse me ngjyra dhe sende të pikës së kundërt. Pavarësisht nga madhësia e dhomës ose ekspozimi i saj, zgjedhja e kombinimeve të ngjyrave të bardha dhe të lehta është gjithmonë zgjedhja e duhur. Ndryshimet e stilit varen nga preferencat personale, dhe një nga pengesat e pakta - mundësia e kontaminimit të lehtë - mund të bëhet një nxitje pozitive për të ruajtur pafajësinë dhe pastërtinë e modeleve të tilla të brendshme.Idetë e Dekoratës Me Ngjitës të murit dhe mobiljeve.