Ngjitës të murit Ngjitës të murit
Bimët

  Bimët. Lule. Shkurre për kopshtin. Rosa. Lulet e shtëpisë. Lulet e kopshtit. Bimët në rritje, mbjellje, rrënjosje, lotim. Rrënjosja e trëndafilave. Idetë për kopsht dhe bimë shtëpiake. Rregullimi i një kopshti.

  Lulet e kopshtit - Levizia

  Një përfaqësues i bukur i luleve të kopshtit është Levizia - i lezetshëm

  Shtëpia dhe lulet e kopshtit - Pahistahis

  Në këtë postim rreth luleve të brendshme dhe kopshtit do të jenë

  Lulet e kopshtit dhe shtëpive - Oleander ose Zocum

  Oleander ose Zerkum (Nerium oleander) është një specie e përhapur e kopshtit

  Lulet e shtëpisë - Brunfelsia

  Brunfelsia - në emër të botanistit gjerman Otto

  Lulet e kopshtit dhe të shtëpive - Rhodochiton

  Në këtë postim rreth luleve të kopshtit dhe shtëpive do të jenë

  Lulet e kopshtit - krehër Celsius ose Petlov

  Celosia argentea ose krehja Petlov është një përfaqësues shumë i bukur

  Lulet e kopshtit - Fasule Lupine ose Wolf

  Lupina ose e njohur edhe si Wolf Beans është një nga

  Shtëpia dhe lulet e kopshtit - Camellia

  Camellia është një nga bimët më të bukura që rritet si bimë shtëpiake

  Lulet e shtëpive - lule Hoya ose Porcelani

  Një nga lulet më të bukura shtëpie është Hoya (e quajtur edhe Hoya)

  Lulet e Shtëpive - Crosandra

  Crosandra janë një specie e lulëzuar gjatë gjithë vitit dhe shumë gjysëm-shkurre të bukura që

  Lulet e shtëpive - Gardenia

  Gardenia është një bimë tropikale e lulëzuar në familjen e kafesë

  Lulet e shtëpive - Lithops ose guralecë të gjalla

  Një nga lulet e shtëpive më të njohura dhe të mbledhura janë lithops, të cilat

  Lulet e shtëpisë - Nolina

  Palma Nolina (Beaucarnea recurvata) është një nga interesantet dhe bukuroshet

  Kopsht dhe lule shtëpie - Bougainvillea ose Bougainvillea

  Një nga lulet më të bukura të kopshtit - Bougainvillea ose Bougainvillea

  Lulet e shtëpisë - Maranta

  Maranta është një përfaqësuese e larmisë së madhe të luleve të brendshme,

  Idetë dhe këshilla për krijimin e kopshtit

  Me këto ide dhe këshilla për hartimin e një kopshti dalin

  Lule në tasin e tualetit

  Lule në tasin e tualetit është një shprehje që do të hedhë shumë

  Lule në një bagazh pemësh

  Bukuria e luleve e kombinuar me ngrohtësinë natyrore të pemës është

  Kaktus - Karakteristikat e kultivimit

  Familja: Cactaceae. Atdheu: Amerika e Veriut Jugore dhe Qendrore. description:

  Amarilis - një festë në një tenxhere

  Amaryllis është padyshim një nga lulet më të bukura që mundeni

  Kopshte me ngjyra dhe tarraca

  Kopshtet dhe tarracat e paraqitura mund të përshkruhen vetëm nga

  Bëni një hark me lule në kopsht

  Archdokush mund të bëhet një hark lulesh në kopsht,

  Bëni vetes një lule të bërë me tuba PVC

  Kushdo që ka dëshirë dhe nevojë mund lehtë me

  Ujitja pikoj me shishe plastike

  Ideja e ujitjes së pikës së shisheve të paraqitur këtu është efektive


   Translate »