Ngjitës të murit Ngjitës të murit
Lulet e shtëpisë

  Lulet e shtëpisë. Lehtë për t’u rritur dhe rezistent ndaj të ftohtit. Lule për shtëpi. Lulet e shtëpive të lulëzuara. Lule tenxhere të përshtatshme për shtëpi. Lulet e shtëpisë rriten në errësirë. Lule të përhershme shtëpie. Shijshëm. GUZMAN. Anthurium. Lulja e purpurt në një tenxhere.

  Shtëpia dhe lulet e kopshtit - Pahistahis

  Në këtë postim rreth luleve të brendshme dhe kopshtit do të jenë

  Lulet e kopshtit dhe shtëpive - Oleander ose Zocum

  Oleander ose Zerkum (Nerium oleander) është një specie e përhapur e kopshtit

  Lulet e shtëpisë - Brunfelsia

  Brunfelsia - në emër të botanistit gjerman Otto

  Lulet e kopshtit dhe të shtëpive - Rhodochiton

  Në këtë postim rreth luleve të kopshtit dhe shtëpive do të jenë

  Shtëpia dhe lulet e kopshtit - Camellia

  Camellia është një nga bimët më të bukura që rritet si bimë shtëpiake

  Lulet e shtëpive - lule Hoya ose Porcelani

  Një nga lulet më të bukura shtëpie është Hoya (e quajtur edhe Hoya)

  Lulet e Shtëpive - Crosandra

  Crosandra janë një specie e lulëzuar gjatë gjithë vitit dhe shumë gjysëm-shkurre të bukura që

  Lulet e shtëpive - Gardenia

  Gardenia është një bimë tropikale e lulëzuar në familjen e kafesë

  Lulet e shtëpive - Lithops ose guralecë të gjalla

  Një nga lulet e shtëpive më të njohura dhe të mbledhura janë lithops, të cilat

  Lulet e shtëpisë - Nolina

  Palma Nolina (Beaucarnea recurvata) është një nga interesantet dhe bukuroshet

  Kopsht dhe lule shtëpie - Bougainvillea ose Bougainvillea

  Një nga lulet më të bukura të kopshtit - Bougainvillea ose Bougainvillea

  Lulet e shtëpisë - Maranta

  Maranta është një përfaqësuese e larmisë së madhe të luleve të brendshme,

  Kaktus - Karakteristikat e kultivimit

  Familja: Cactaceae. Atdheu: Amerika e Veriut Jugore dhe Qendrore. description:

  Amarilis - një festë në një tenxhere

  Amaryllis është padyshim një nga lulet më të bukura që mundeni

  Orchid Phalaenopsis - Si të zgjidhni, ngritni dhe kujdesin?

  Part5 - Kujdesi Themelor - Lotim, spërkatje, lotim pjellor -

  Orchid Phalaenopsis - Si të zgjidhni, ngritni dhe kujdesin?

  Part4 - Transplantimi i lehtë dhe transplantimi - Phalaenopsis duhet

  Orchid Phalaenopsis - Si të zgjidhni, ngritni dhe kujdesin?

  Part3 - Kujdesi Themelor - Lagështia dhe Lagështia e Substratit -

  Orchid Phalaenopsis - Si të zgjidhni, ngritni dhe kujdesin?

  Part2 - Kujdesi parësor - Temperatura Vendos Phalaenopsis

  Orchid Phalaenopsis - Si të zgjidhni, ngritni dhe kujdesin?

  Part1 - Zgjedhja dhe Blerja e Falaenopsis (Phalaenopsis) janë Orchid Genus

  gardeni

  Familja: Familja Gardenia J. Ellis mori emrin e saj


   Translate »