Ngjitës të murit Ngjitës të murit
Rezultatet për: dekoratave artistike

  Arkitektura e jashtëzakonshme e Anthony Gaudí

  Arkitektura e jashtëzakonshme e gjeniut spanjoll Antoni Gaudí deri më sot

  Decoupage në tenxhere

  Në shumë artikuj të ndryshëm kemi trajtuar teknikën e dekupazhit gjithashtu

  Tenxhere të pikturuara

  Ideja për tenxhere të pikturuara me dorë të paraqitura në rreshtat e mëposhtëm

  Tavolinë kopshtesh dhe stola guri

  Shtë një tryezë kopshtesh dhe stola guri

  Bëni vetë një tenxhere me duar

  Dokush mund të bëjë me lehtësi një tenxhere me formë

  Tenxhere artistike prej lecke dhe çimentoje të vjetra

  Përshkroi në rreshtat e mëposhtëm dhe demonstroi në video idenë e

  Lule në tasin e tualetit

  Lule në tasin e tualetit është një shprehje që do të hedhë shumë

  Iriq shishe

  Bërja e një tenxhere për mbrojtje nga një shishe plastike e hedhurinave është një mënyrë e mrekullueshme

  Idetë e vjetra të makinës qepëse

  Në rreshtat e mëposhtëm do të paraqesim disa ide artistike për modelimin e brendshëm

  Dekorime me ngjyra me një biçikletë

  Idetë e dekorimit të biçikletave janë prekur vazhdimisht në

  Dekorime të enëve të kopshtit nga blloqe betoni

  Duke prekur vazhdimisht temën e bërjes së enëve të kopshtit

  Lule në një bagazh pemësh

  Bukuria e luleve e kombinuar me ngrohtësinë natyrore të pemës është

  Dekorime me gur në kopsht

  Përdorimi i një guri në kopsht është një mundësi për të arritur

  Shtretër lule të lehta kopshti të bëra nga gomat e vjetra

  Keni nevojë për shtretër të rinj lulesh të kopshtit dhe keni goma të vjetra junk,

  Gurë me ngjyra dhe dekorime të pikturuara në kopsht

  Në botime të ndryshme ne kemi prekur vazhdimisht idetë e dekorimeve të pikturuara

  Bëni një hark me lule në kopsht

  Archdokush mund të bëhet një hark lulesh në kopsht,

  Kornizë fotografish nga një dritare e vjetër

  Dritaret në shtëpi na lejojnë të shohim botën përreth nesh,

  Idetë e shtratit të luleve

  Bërja e një shtrati lule në formë lulesh është një ide që

  Bëni vetes një lule të bërë me tuba PVC

  Kushdo që ka dëshirë dhe nevojë mund lehtë me

  Gardhi i shisheve dhe kapakëve

  Bëni një gardh me shishe plastike ose kapele të panevojshme

  Bëni vetes një mur ujor dekorativ

  Një ide se si të bëhet një mur ujor dekorativ mund

  Idetë për një shatërvan kopsht me enë balte

  Idetë për një shatërvan kopshtit të tenxhereve balte të paraqitura këtu janë

  Idetë për shtretër guri për lule në kopsht

  Idetë për ndërtimin e shtretërve të luleve prej guri në kopsht

  Ide për dekorimin e murit me dru

  Ideja aktuale e dekorimit të murit me dru është një provokim artistik,


  Translate »