Ngjitës të murit Ngjitës të murit

Fotografitë dhe idetë për një shtëpi njëkatëshe

Fotografitë e shtëpive të vogla njëkatëshe

Këtu janë disa ide për shtëpi të vogla me një familje me një dizajn të bukur, prania e një verande ose pishine.

Shtëpitë në një kat janë praktike, të rehatshme dhe akoma pak të njohura. Në fotot më poshtë, do të gjeni gjithashtu ide për një shtëpi njëkatëshe me një papafingo ose një hapësirë ​​të gjerë papafingo me dhoma papafingo.

Galeria e fotove të shtëpive të vogla njëkatëshe:Faqe: 1 2

Translate »