Ngjitës të murit Ngjitës të murit

Fotografitë e dhomës së ndenjes në vjollcë

Fotografitë e dhomave të jetesës në vjollcë

Këtu janë fotografitë e dizajnit të dhomës së ndenjes në vjollcë.

Dhoma e ndenjes me ngjyrë vjollcë jep një pamje dhe butësi moderne në shtëpi.

Deri kohët e fundit, mendohej se ngjyra vjollcë për dhomën e ndenjes është shumë ekstravagante, por kohët e fundit vjollca është një trend në hartimin e kësaj dhome.

Idetë e dhomës së ndenjes në vjollcë:Faqe: 1 2 3

Translate »